‘‘Hijyen ve Kalite güvencesiyle sunulan yemekler’’
ULUSAL Yemek olarak amacımız, Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) sistemini uygulayarak %100 gıda güvenliğini sağlamaktır. Sunduğumuz geleneksel lezzetleri, mevzuata uyarak, Gıda Mühendislerimiz ve Gıda Teknikerlerimizin kontrolünde üreterek, mutfağımızın da hijyen seviyelerini sürekli olarak ölçüp takip ediyoruz.
Her gün servise sunulan yemeklerden şahit numuneler alarak 72 saat muhafaza ediyor, yemek üretimi ve servisinde görevli personelimizin hijyenine ve kişisel bakımına özen göstermesi konusunda özel eğitimler aldırıyoruz.
Mevzuatta zorunlu olmadığı halde personelimizin portör muayenelerini her sene düzenli olarak yapıyor ve raporluyoruz.
Birinci sınıf malzeme kullanıyor, hijyen ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermiyoruz.